JUPITER ALL-IN-ONE
Balkon Zonnebatterij
Nu Kopen
All-in-One Ontwerp
All-in-One Ontwerp
All-in-One Ontwerp, geïntegreerde Micro-omvormer
De ingebouwde micro-omvormer ondersteunt een vermogen van 800 W op het net, wat gemakkelijk kan voldoen aan de energiebehoeften van de meeste huishoudelijke apparaten. Compact en esthetisch ontwerp, zonder complexe bedrading, en zeer ruimtebesparend.
Uitstekende Prestaties
Geconfigureerd met 4 MPPT's ondersteunt de Jupiter tot 2000W PV-ingang. Hij levert 800W vermogen op het net en is verkrijgbaar in de varianten 2560Wh en 5210Wh. Zelfs op regenachtige dagen en in de winter is uitstekende prestatie gegarandeerd.
Plug & Play, Installatie in 5 Minuten
Hoge compatibiliteit met zonnepanelen dankzij de universele MC4-connector en een zeer eenvoudig installatieproces.
Anti-teruglevering door slimme meter
Meet het stroomverbruik in huis in real-time en past de vermogensafgifte intelligent aan om energieverspilling te voorkomen. Ondersteunt slimme meters van Marstek, Shelly, enz.
Intelligente Energiemanagement
Monitor en beheer uw batterij en vermogen altijd en overal met de Marstek-app.
Maximaliseer uw besparingen op energiekosten
Jupiter installeren voor deze situaties
Uw Balkoncentrale Met Opslag Bouwen
Het installeren van Jupiter en zonnepanelen is kinderspel. Door de eenvoudige installatie maakt u zonne-energie toegankelijk voor eigen gebruik, wat niet alleen geld bespaart op uw energierekening, maar ook helpt de CO2-uitstoot te verminderen, ten gunste van het milieu.
Een Batterij Toevoegen aan Uw Bestaande Balkoncentrale
Kunt u de energie niet opslaan met alleen een PV-installatie? Vervang uw micro-omvormer door de Jupiter! De Jupiter biedt niet alleen 800W vermogen op het net, maar kan ook 2560Wh/5120Wh energie opslaan om de druk op het stroomverbruik tijdens piekuren 's nachts te verlichten.
De Micro-omvormers en Batterijen Vervangen
Werken uw bestaande batterij en micro-omvormer niet goed samen? Installeer eenvoudig een Jupiter. De installatie is eenvoudig, vereist geen ingewikkelde bedrading en neemt weinig ruimte in beslag. Bovendien zijn er geen compatibiliteitsproblemen, en reageert het systeem soepel en snel.
Bekijk de meest voorkomende vragen die onze klanten stelden. Heb je nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice.
Hoe werkt de Jupiter All-in-One?
Jupiter All-in-One slaat de door de zonnepanelen opgewekte zonne-energie op en levert deze via een ingebouwde micro-omvormer aan het net. Het maximale zonne-ingangsvermogen bedraagt 2000 W. Het netvermogen is 800 W en kan handmatig of automatisch worden aangepast aan de slimme meter.
Hoe kunt u de output van de Jupiter All-in-One regelen?
U kunt de ontlaadtijd en het vermogen handmatig instellen via het HD-touchscreen van de Jupiter of door de Jupiter toe te voegen aan de Marstek-app. Als alternatief kunt u de automatische ontlaadmodus selecteren door de Jupiter te koppelen aan een slimme meter. De Jupiter ontlaadt zich vervolgens volgens uw ontlaadinstellingen of op basis van de door de slimme meter verzamelde gegevens.
Welke slimme meters zijn compatibel met de Jupiter All-in-One?
Momenteel ondersteunt de Jupiter Marstek slimme meter CT002 en Shelly Pro 3EM. Als u een P1-meter gebruikt, kan de Marstek CT003 hiermee worden gecombineerd voor intelligente stroomverdeling.
Kan de capaciteit van de Jupiter All-in-One worden uitgebreid?
Er zijn geen extra batterijen beschikbaar om de capaciteit van de Jupiter uit te breiden. De Jupiter is verkrijgbaar in twee capaciteitsversies: Jupiter C met een capaciteit van 2560Wh en Jupiter E met een capaciteit van 5120Wh. U kunt deze naar wens selecteren.
Waar moet ik op letten bij het gebruik van de Jupiter All-in-One in de winter?
Bij lage temperaturen neemt de activiteit van lithiumbatterijen af, wat kan leiden tot een snel en hoog energieverbruik van de batterij. Daarom is het belangrijk om aandacht te besteden aan het gebruik van batterijen in de winter:
(1) In de winter wordt aanbevolen om minstens 30% tot 50% van de batterijcapaciteit te reserveren om een te laag batterijvermogen te voorkomen. Bij sneeuwachtig weer wordt aangeraden om 70% van de batterijcapaciteit te behouden om ervoor te zorgen dat de batterij over voldoende reserves beschikt.
(2) Als de batterij langer dan een week niet is opgeladen, wordt aanbevolen de ontlading te stoppen totdat de batterij voor meer dan 90% is opgeladen voordat de ontlading weer wordt ingeschakeld.
(3) Vermijd ontlading met hoog vermogen. Zonne-energie is in de winter zwakker en opladen is moeilijker. Bij ontlading met hoog vermogen kan de batterij langdurig een laag energieniveau behouden.
(4) Controleer regelmatig of de zonnepanelen normaal stroom kunnen leveren. Vooral na hevige sneeuwval kunnen de zonnepanelen gemakkelijk door sneeuw worden geblokkeerd, waardoor de batterij gedurende lange tijd niet kan worden opgeladen.
Kunt u geen bevredigende antwoorden vinden? Neem contact op met de ondersteuning